Над 2500 аплодират Лили Иванова във Велико Търново

Лили Иванова

„Невероятни сте, ще дойдем пак“, каза Лили Иванова на публиката тази вечер в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, във Велико Търново. Над 2500 души в препълнената зала аплодираха най-голямото име в българската поп музика на поредната спирка от нейното турне, съобщава БТА.

Началото на концерта започна с изпълнения от най-новия албум на Лили Иванова, а след това, заедно с публиката, тя изпя незабравимите шлагери „Детелини“, „Панаири“, „Щурче“, „Ветрове“, "За тебе бях".

През цялото време почитателите на нейното творчество бяха на крака, аплодирайки Лили и виртуозните инструменталисти и вокалисти от нейния екип. Това са Ангел Дюлгеров (китара), Орлин Цветанов - на цигулката, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев - ударни, Иван Йорданов-Чери - китари, и трио LaTiDa.

„Лили Иванова е възхитителна, мотивираща, и обединяваща няколко поколения, това я прави неповторима“, коментираха хора от публиката. След последното изпълнение Лили Иванова слезе от сцената, за да бъде още по-близко до публиката и обеща, че отново ще бъде със своите почитатели от Велико Търново.

Концертът в старопрестолния град трябваше да се състои през юни, но поради здравословни причини беше отменен, припомниха от организационния й екип.

Националното турне, на което БТА е медиен партньор, започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април. След Велико Търново Лили Иванова ще пее във Варна и Стара Загора, а през октомври са концертите в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански и Благоевград. През ноември ще бъде на сцените в Шумен, Русе и Добрич. Кулминацията е в София на 4 декември в зала "Арена Армеец".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене