Канили Гала в партията на Симеон Сакскобургготски

Гала. СНИМКА: АРХИВ

Мечтаех да съм цветарка, не съм амбициозна и, честно казано, не ме е страх от старостта, знам, че все някога ще дойде. Това е привилегия да остаряваш. Така най-добрата водеща вече 20 години у нас Гала отговаря на фенове в нета по повод на това, че изглежда перфектно за своите над 50 години, пише novini.bg.

"И до ден-днешен съм доста несигурна в себе си. Винаги се съмнявам дали се справям, добра ли съм, никога не съм разчитала на това, че съм сексапилна, и не се виждам с такива очи", смята плевенчанката. Единственото, което физически Гала не си харесва, е носът. "Не съм се замисляла какво бих променила в себе си, но може би... носа. Имам моменти, когато не се чувствам добре в кожата си, тогава дори не ми се излиза, но има и моменти, когато се харесвам. Суетен човек съм, но не съм екстравагантна", споделя още водещата.

Според нея красотата на жената идва от душата й и от факта, че трябва максимално да се поддържаме в добра физическа форма. "Когато си в телевизия, това е от съществено значение. Със сигурност някой би могъл да се справи и по-добре от мен в "На кафе", но пък аз не мисля за това. Искам да дам най-доброто от себе си в предаването. И то си личи", отговаря Гала на въпрос смята ли се за несменяема в професията.

Колкото до любовта й с по-младия от нея Стефан, водещата е категорична, че не само сексът прави жените да остаряват красиво, но и любовта, без значение кой точно ти я дава. "Той е по-млад и какво от това, не сме единствените", смее се Гала. По отношение на политиката тя е категорична, че не би приела да влезе в партия, макар, че са я канили.

"При идването на Симеон Сакскобургготски искаха да вляза в неговата партия, но аз го приех абсолютно несериозно. Там, където не се усещам сигурна и силна, никога не бих се изкушила да правя каквото и да е, камо ли пък политика, която нито ми е интересна, нито смятам, че разбирам", споделя красивата водеща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене