Бритни Спиърс с тъжен разказ за попечителство, упражнявано от семейството й

Бритни Спиърс Снимки: Ройтерс

Певицата Бритни Спиърс осъди в дълго послание в социалните мрежи 13-годишното попечителство, упражнявано главно от баща й заради психичните й проблеми, съобщиха АФП и БТА.

Попечителството беше учредено през 2008 г. То приключи със съдебно решение през ноември миналата година. Упражняваше го Джейми Спиърс, бащата на Бритни.

Поп звездата, която е на 40 години, оттогава е казвала, че той е злоупотребявал с дадените му правомощия, предимно като й е пречел да махне контрацептивната си спирала, за да роди още деца. След края на попечителството Бритни се омъжи и забременя от съпруга си Сам Асгари, който е на 28 години. Двойката обаче съобщи през пролетта, че тя е загубила бебето.

В 22-минутeн аудиозапис, публикуван в ютюб в неделя вечерта, Бритни Спиърс разказва тъжно за 13-те си години живот под "контрола" на баща си, с мълчаливото съгласие, според нея, на майка й, брат й и приятелите й. Тя обвинява семейството и приятелите си, че са я "убили буквално".

Изпълнителката смята, че баща й Джейми Спиърс я е "наказвал" през 13-те години на попечителство, като й е пречел да "вижда когото и да било и да казва каквото и да било". Така близките й са й внушили, че не представлява нищо.

"И аз го приемах", завършва Бритни Спиърс.

В петък Бритни издаде първата си песен от шест години в дует с британската легенда Елтън Джон, озаглавена Hold Me Closer. Последният албум на Бритни Спиърс е от 2016 г. - Glory.

Попзвездата, която има няколко световни хита, сред които Baby One More Time, не е давала интервю от години и рядко се появява публично.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия

Напишете дума/думи за търсене