Синът на Асдис Ран се бори с рак на белия дроб

Асдис Ран в актуална фотосесия, предоставена на “24 часа”

Асдис Ран, известна като Ледената кралица, а у нас и като футболна съпруга на бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунглаусон, сподели за голяма трагедия, през която минава семейството й. Сексапилната блондинка, добила популярност сред светските среди по нашите ширини и наричаща България втори дом, разказа за това във Фейсбук.

"С Гардар преживяваме най-ужасното изпитание, което повечето родители могат да си представят. Синът ни Хектор Бергман беше диагностициран с рак на белия дроб само на 17 години, след хронична настинка и пневмония през последните седмици и месеци. Това се оказа много трудно за всички ни, неразбираемо е и сърцето ми е напълно разбито, но такъв е животът. Той е млад спортист, който се грижи за здравето си всеки ден. Рак на белия дроб не е бил диагностициран при толкова млад, здрав индивид през последните 20 години и звучи невъзможно, което ме кара да се чудя какво би могло да го причини, както и повечето нежелани заболявания при млади хора напоследък", пише тя.

Асдис Ран, която се раздели с бащата Гардар, с когото имат и дъщеря Виктория, съобщава още, че е обнадеждена, че има голям шанс Хекор да се възстанови, ако всичко върви според прогнозите на лекарите.

Налага се да бъде отстранена половината от белия му дроб, следва рехабилитация и изследвания.

"Той е в добри ръце с най-добрите лекари на "Landspitalinn". Нашето скъпо момче прие това със смирение и увереност и не се оплаква много. Той планира да стъпи на краката си и отново да се захване с футбола и Шампионската лига", споделя още Асдис Ран.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене