Разследване за кръвосмешение срещу актьора Ришар Бери беше прекратено по давност

Френския актьор Ришар Бери КАДЪР: Youtube

Разследване срещу актьора Ришар Бери, обвинен в кръвосмешение от дъщеря си Колин Бери-Ройтман, беше прекратено поради изтекла давност, съобщи АФП, позовавайки се на парижката прокуратура.

Разследването, започнало на 25 януари 2021 г. за сексуално посегателство срещу непълнолетно лице на 15 години от Ришар Бери и покваряване на непълнолетно лице на 15 години от певицата Джийн Менсън, която беше негова спътница, "приключи без да бъдат предприети действия поради изтичане на давностния срок", заяви прокурорът.

На 25 януари 2021 г. Колин Бери-Ройтман, родена през 1976 г. в семейството на Ришар Бери и актрисата Катрин Хигел, подаде жалба срещу баща си, в която твърди, че през 1984-85 г., когато е била на 15 години, е изнасилвана и сексуално нападана, както и че е била покварявана, предаде БТА.

"Колин Бери съобщи тези факти, знаейки добре, че са с изтекла давност, за да има разследване . . . това е, което очаквахме", каза адвокатът й Патрик Клугман пред АФП. "Никой повече няма да може да каже, че Колин Бери е лъжкиня".

"Противно на това, което може да е било посочено погрешно, нищо не ни позволява да кажем, че фактите са установени", каза пред АФП Херве Темим, който защитава Ришард Бери. "Прокуратурата не го е казала и всъщност не е било необходимо да го казва", добави той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене