Мода за тийнейджъри 2012

Тази година модните тенденции за тийнейджъри повеляват да си умен, ерудиран и усмихнат. Ако го направиш, ще изглеждаш добре, независимо от дрехите, които носиш.

И все пак, предлагаме ти основните фешън правила, които ще важат през цялата година, независимо от сезона. Дизайнерите са наясно, че въпреки строгата дисциплина в училище, няма как да сдържиш бунтарския си дух. Затова изразявай индивидуалността си чрез различни акценти, които придават дори и на обичайните дрехи индивидуалност и чар.

За момичета
Особено актуално през 2012 ще бъде райето - като класическото черно-бяло, така и във вид на жълти, бели и зелени ивици. Коланите, бижутата и обувките стават все по-цветни. Спокойно съчетавай ярки нюанси, за да си придадеш весел и безгрижен вид. Популярни ще бъдат тъмнооранжевият и наситенолилавият цвят. Не се колебай да снабдиш гардероба си с широки рокли и блузи, които ще се носят с тънки колани. Модни са също затворените топове в пастелни нюанси, с бродерии и всякакви декорации. Най-важното условие е дрехата да е комфортна. Обувките и раниците са в ярки цветове, украсени с камъни и всевъзможни екстравагантни елементи. Сред аксесоарите най-предпочитани са тънките шалове и значките.

За момчета
Докато момичетата са готови на какви ли не жертви в момчето на красотата, за момчетата най-важното е да се чувстват удобно. 2012 предлага на тийнейджърите карирани трикотажни тишърти, панталони и шапки. Няма да сбъркаш, ако се снабдиш с дрехи с много джобове и блузи и якета с качулка. Актуално е облеклото на няколко слоя. В младежките колекции на много дизайнери се съчетават тениска с тишърт / пуловер и сако. Сивият цвят е особено актуален, но само ако се освежи с ярки детайли - например, раиран шал в наситени нюанси или шарена торбеста жилетка. Спортните обувки ще са безспорен фаворит на тази година, като връзките често са в боровинкови или сини тонове. Топли якета и шарени пуловери за студения сезон и стилни шапки през топлите дни са момчешките акценти на годината.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене