Мая Бежанска: Стремя се да нямам цел

Актрисата става в 5:00 ч. и работният й ден за снимките на сериала „Домашен арест" продължават 12 часа, но въпреки това не се чувства като арестант. На снимачната площадка й е леко, защото колегите й харесват. Категорична е, че не би работила нищо, което не й е приятно или ако колегите не й допадат. И когато вечер не успява с домакинските задължения заради натоварения си график, съпругът й я отменя.

- За теб се чува, че правиш невероятни подаръци и май е страхотно някой да ти е приятел?

Обичам да правя подаръци, това ме зарежда. Усещам душевна наслада, като гледам как някой изпитва удоволствие от получения подарък, защото все по-рядко.

- Как изненадваш хората, които обичаш?

Със странни подаръци, с фойерверки, спратки по куриери. Много от нещата са ми планирани. Обичам като подарявам нещо, да е специално за всеки. Да не е шопинг, при който просто пазаруваш някакви неща и отбиваш номера. По принцип не обичам да пазарувам. Големите магазини ме уморяват, по-малките са ми по-уютни.о си създаваме радости в живота.

- Коя е любимата ти дестинация?

Обичам да ходя на нови места, да се връщам там, където съм била. Един ден отидох до летището и си казах, че ако в този момент някой ми даде билет, независимо закъде, заминавам. Обичам да се разхождам и из България. Дори след година да отидеш някъде, където си бил, там ще има различни хора, различно цвете ще е цъфнало, ти самият си променен и гледаш с други очи.

- Обичаш природата и да храниш дивите животни заедно с дъщеря си, къде го правите?

На Юндола има резерват, където понякога ни пускат да храним животните. Там живеят елени, лопатари, муфлони, диви прасета, лисици. Идват на групи и ги наблюдаваме как се хранят. Това е нашето малко бягство.

- Какъв е този камък - амулет, който е винаги с теб?

Имам неща, които нося със себе си, защото ми дават енергия, любов, лични са... Когато имам време, ходя на йога и гледам да прилагам наученото в живота. Добре ми е, като остана няколко минути насаме със себе си всеки ден.

Цялото интервю на Румяна Смилкова с Мая Бежанска четете на страниците на списание "Всичко за жената"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене