5 неща, с които да експериментирате с новата половинка

Източник: Pixabay

Със започването на връзка всичко е романтично, розово и приказно. За нас новата половинка е най-страхотният човек и сме силно заслепени от току-що разцъфналата любов. Това е времето, в което всичко е ново и е чудесна възможност да експериментираме и с нови неща.

Няма да излъжем, ако си признаем, че всеки от нас се е опитвал да впечатли новия си партньор с изпробването на нещо не съвсем познато за нас самите. Експериментите са отличен начин да опознаете и себе си, и половинката си. А и лесно ще си изясните дали това е човекът с главно Ч.

Изпробвайте нови пози

Ако досега сте се ограничавали в няколко секс пози, защото те са ви удобни и добре познати, време е да разчупите това еднообразие.

Ако новият ви партньор е готов да експериментира, можете да си изберете няколко пози, които и двамата не сте пробвали. Опитването на нещо ново може да ви сближи много. А новите секс пози могат и да открият пред вас нови удоволствия.

Все пак, ако нещо не ви е приятно, но на половинката ви ѝ харесва, по-добре поговорете за това. Нищо, което правите насила, не носи удовлетворение. А след време дори можете да влошите връзката си заради неприятен секс.

Измислете си свои секс игри

В ласките и сексуалните удоволствия лесно можете да си измислите ваши секс игри. Разбира се, можете и да си купите настолни такива за възрастни, но можете и да импровизирате.

Ягоди, сметана или шампанско по тялото е стандартно предложение, което можете да разнообразите по ваш вкус. Освен това, с еротични игри бихте могли лесно да опознаете телата си. Докосванията и целувките в търсене на ерогенна зона са чудесни за нововъзникнали връзки.

Включете секс играчки

Секс играчките от онлайн секс шоп магазин са подходящи за разчупването на дългогодишни връзки, но и за нови взаимоотношения. Те са чудесен начин да изпробвате нещо ново, ако половинката ви е съгласна с това.

Например, не възприемайте дилдо продуктите като тема табу или като нещо твърде разкрепостено. Приемете ги като нов начин за доставяне на удоволствие, с който да заздравите връзката помежду си.

Изберете си нестандартно място за секс

Новата връзка често означава и посещаване на много нови места. Това от своя страна предлага много нови възможности да експериментирате с мястото за правене на любов.

Независимо дали ще изберете някой безлюден плаж, или палатка в близост до природна забележителност, експериментът е в плюс на връзката ви. Освен това, ще имате незабравими спомени заедно. Все пак, сексът само в леглото може да ви стане скучен след време.

Бъдете дръзка с еротично бельо

Дамите могат да експериментират много, ако са смели. Много често еротичното бельо прави слабия пол по-силен и доминантен. Това е съпроводено и с по-голямо самочувствие за уменията в леглото.

Почти сме убедени, че няма мъж, който да не одобри решението на жената до него да облече секси бельо или дори сценичен костюм. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене