Как да се целуваме добре

Каква е разликата между нормална целувка и такава, която кара партньора ви да потръпва? Някои целувки са толкова мощни, че можеш да усетиш изтръпване в гръбнака си, други пък са толкова механични, че все едно целуваш снимката на любимата си звезда.

Предлагаме ви пет подсказки, които могат да ви направят страхотен целувач

Емоционална връзка

Ако целувате момиче или момче, което може би харесвате, тогава има шанс целувката да се получи добре. Но ако целувате някого, когото наистина харесвате, то тогава няма шанс целувката да не е много яка. Със сигурност силата на емоцията ви ще бъде тотален помощник за една изкусителна целувка. Когато има чувства и сластна целувка, тогава със сигурност ще видите фойерверки посред бял ден.

Комфорт

Един от най-големите убийци на удоволствието от целувката са нервите. Колкото по- нервни сте, толкова по-неадекватни ще сте в размяната на ласки. Престанете да мислите, че може би не сте особено добри в целуването, защото това ще прецака още повече нещата.

Забравете околния свят

Прекрасните целувки трябва да ви накарат да си мислите, че продължават вечно. Освободете ума си от всичко, което ви заобикаля и се съсредоточете върху партньора си - върху дъха му, стоновете, които издава, тялото му, притиснато във вашето. Въпреки че колите са доста предпочитано място за целуване, истината е, че внушават усещането за евтиност на ситуацията.

Въображение

Добрите целувачи умеят да адаптират партньора си и експериментират с различни видове целувки. Не пускайте само езици или не се съсредоточавайте само върху устните на любимия си. Докосвайте от време на време с устни клепачите, врата, дори ушенцата. Бъдете креативни и се забавлявайте!

Ритъм

Най-яките целувки са на прилив и на отливи. Трябва да се научите да вкарвате ритъм в целуването. Започнете нежно, после станете лакоми за устните на другия, след това направете лека пауза, колкото да си поемете въздух и да погледнете в очите на гаджето си. Някои хора наричат целувките танц на устните, а като във всеки танц и в този има ритъм.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене