Кога започват нежните скандали

Пейдж Милан, половинката на Рахийм Стърлинг

Футболните половинки примерни по трибуните

Световното първенство в Катар, оказва се, носи и допълнителна тръпка в Англия, но тя е косвено свързана с футбола. Клюкарските издания на Острова вече правят залози кога ще започнат да отразяват скандали сред съпругите и гаджетата на футболистите.

А предпоставки това да се случи по-скоро от обикновено има. Досега футболните половинки не са били в такава ситуация - затворени на кораб, на който важат строги мерки. По време на шампионати дамите се сближават, завързват се приятелства, които после се разпадат, понякога дори доста шумно. Справка - делото на Колийн Рууни срещу Ребека Варди. Двете уж бяха много близки, а после се оказа, че съпругата на звездата на "Лестър" - Джейми Варди, издавала тайните на Колийн. За жълтата преса този скандал измести всичко за повече от година и половина, а репортерите изкараха пачки с пари от него.

Кенеди Алекса не може да се радва на Джеймс Мадисън
Кенеди Алекса не може да се радва на Джеймс Мадисън

Всички дами бяха на трибуните на стадиона при победата на Англия в първия мач от шампионата с впечатляващото 6:2 срещу Иран. Обективите на фотографите бяха обърнати и натам и следяха всяко действие. След края на мача футболистите успяха да отидат при половинките си край терена и да ги прегърнат и целунат, както и децата си, за тези, чиито наследници са в Катар, разбира се.

Семейството на Конър Коуди е в пълен състав
Семейството на Конър Коуди е в пълен състав

За дамите, които имат много свободно време, е доста сложно да напускат луксозния кораб в морето, където са настанени. Още повече на борда не е разрешен алкохолът, както мотаенето в нетрезво състояние. Пиячка се сервира само в специално обозначени барове, доставя се и от румсървис, пише "Сън".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене