Григор се връща в националния отбор

Най-добрият ни тенисист е заявен в състава за турнира в група III на зона Европа за купа "Дейвис". Мачовете са в началото на следващия месец на червените кортове на националния център "Карлсберг" на комплекса "Академик", съобщават от в. "24 часа".

Останалите, които капитанът Огнян Илиев е включил за световното отборно за мъже, са Димитър Кутровски, Димитър Кузманов и националният рекордьор по участия в срещи и победи Тодор Енев.

Посъветван от своите мениджъри, миналата година Григор не игра срещу Беларус и Кипър, а след двете загуби България изпадна. Другите тимове за турнира в София са Албания, Андора, Армения, Грузия, Гърция, Исландия, Литва, Македония, Малта, Черна гора, Норвегия и Сан Марино. След мачове в групи и плейофи два отбора се класират за група II на зоната.

Водачът в световната ранглиста Новак Джокович пък е останал приятно впечатлен от снимките в София на филма "Непобедимите 2".

"Работата със Силвестър Сталоун бе невероятно преживяване. Премиерата е това лято и нямам търпение да видя филма по кината", коментира сърбинът. За краткия си престой в София той овърша заведенията и завърши рано сутринта в Студентски град.

На Ноле му предстоят нови снимки за лентата "Константин Велики" по повод 1700-годишнината от подписването на Миланския едикт (през 313 г.), с който християнството се провъзгласява за равноправно на другите религии. Джокович посвети титлата от турнира "Мастърс" в Маями на своя дядо Владимир.

"Той винаги ме зарежда с положителна енергия. Той е моят герой и боец. Още от дете ме научи никога да не се предавам. Купата от Маями е за теб, дядо", написа Новак.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене