Как да разбереш, че той те обича, без да ти го казва

Момичета сигурно доста от вас са разбрали, че на момчетата им е по-трудно да кажат заветните любовни думички „Обичам те".

Обаче няма нужда за притеснение, защото имаме добра новина.

Все още можете да разберете какво чувства гаджето ви към вас. Разшифровайте неговите действия.

Обича да те гушка

Ако не е особен фен на докосванията, но въпреки това непрекъснато ви гушка - това е знак, че е влюбен в теб. Мъжете обожават да гушкат партньорките си, които обичат. По този начин показват желанието си за закрила.

Запознава те с близките си

Мъжете никога не запознават новите си приятелки с аверите си, ако не са сигурни, че тя е важна за тях. Ако пък те запознае и със семейството си, това означава, че иска целият му свят да разбере колко много те обича.

Съгласува плановете си с теб

Когато твоят приятел ти звъни през деня, въпреки напрегнатия си ден, или пък намира време да пусне sms, това означава, че мисли за теб. Ако пък напомни за себе си още рано през деня, за да съгласува вечерта си с теб, значи вече е тотално в плен на любовта си. Защото кой иска да прекара цяла вечер с някого, в когото не е влюбен.

Прекарва уикенда си с теб

Петък вечер и събота вечер са запазена територия за момчетата и техните приятели. На другия ден няма училище и могат да се отпуснат в някоя дискотека. Но ако гаджето ти се обади и пита какви са плановете ти за тези две вечери, със сигурност си е изгубил ума по теб. Ако пък иска да прекара целия уикенд, значи съвсем скоро ще чуеш от него „обичам те".

Кара те да се чувстваш специална

Ако приятелят ти изобилства от романтични идеи, на които и двамата се наслаждавате, по-голям знак от това, че те обича няма.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене