Всичко, от което се нуждаеш и се побира в джоба - какво повече ти трябва

Представете си да имате мобилно устройство, което ви дава всичко необходимо - голям екран, висока производителност, издръжлива батерия, лесна и бърза работа с приложения, чудесни снимки. И всичко това да се побира в джоба ви.

Ако ви изглежда невъзможно, грешите - Samsung ви го дава с новия Galaxy Z Fold4 - комплексно устройство, което предлага всички необходими функционалности.

Неизтощим мултитаскър в мистично черно

Samsung Galaxy Z Fold4 съчетава два телефона, само че с размерите и теглото на един. Това е възможно, благодарение на тънкия корпус и рамка, изработени от олекотени материали. А стилният и елегантен изглед се допълват от цветовете графитено зелено, капучино и мистично черно.

Определено телефонът е истински мултитаскър, който няма умора. Добавянето на приложение към лентата със задачи няма да го затрудни, а чрез App Pair с едно докосване може да се добавят до три приложения на един и същи екран. One UI дава възможността да се виждат приложенията и техните менюта все едно сте пред компютър. Новият Taskbar, който прилича на лентата със задачи при компютрите, осигурява бърз и лесен достъп до често използваните приложения. Новите swipe жестове осигуряват моментално превключване от работа с приложенията на цял екран към изскачащи прозорци или пък да се раздели екранът наполовина за работа в режим мултитаскинг.

Навигацията е повече от лесна, преминаването между прозорците става бързо и интуитивно. Независимо дали става въпрос за текстови съобщения или имейли, всичко може да се покаже на голям екран чрез функцията Multi View.

Със стилуса S Pen може да се водят бележки и дори да се рисува в движение с доброто старо усещане за хартия. При това пишеш, докато водиш видеоразговор. Можеш и да провериш списъка със задачи, докато четеш имейли. А стоящият калъф с писалката оставят свободни ръцете, докато погледът е върху екрана.

Не само за бизнес

Мощта и производителността на Samsung Galaxy Z Fold4 позволяват устройството да се използва не само за бизнес, но и да имате време за забавления, приятели и семейство.

Гледането на видео или пускането игра е впечатляващо, завладяващо и реалистично на основния сгъваем 7,6-инчов дисплей, който е по-ярък и поддържа до 120Hz адаптивна честота на опресняване. Тя гарантира, че картината ще върви гладко и без накъсвания. Приложенията на популярните социални мрежи път са адаптирани за голям екран.

Съдържание от предпочитаните стрийминг платформи може да се гледа без телефонът да се държи в ръце. При приложения, които не се поддържат във Flex режим, устройството може да се управлява, без да спира съдържанието с новия тъчпад. С него спираш, превърташ и пускаш видеа, както и приближаваш и увеличаваш изображения.

Чрез партньорството на Samsung с Google и Microsoft приложенията вече поддържат drag-and-drop, което позволява на потребителите бързо да копират и поставят линкове, снимки и други от една апликация в друга. С Google Meet потребителите вече могат да се свързват с повече хора, включително да гледат заедно видео в YouTube или да играят игри. Пълният Office пакет на Microsoft и Outlook се възползва от сгъваемия екран с по-бързи начини за взаимодействие със съдържанието.

Бъди професионален режисьор и сценарист

Камерите на Galaxy Z Fold4 и функциите им са повече от впечатляващи. Телефонът има 12MP ултраширокоъгълна, 50MP широкоъгълна и 10MP телефото с 3x оптично увеличение. Трикратното увеличение се комбинира с функцията Super Resolution Zoom. С основния сензор дори набързо щракнати кадри са ярки, контрастни и с висока резолюция. Detail Enhancer е това, с което можете да кажете сбогом на размазани и замъглени кадри. Galaxy Z Fold4 разполага с 4MP предна камера, вградена под дисплея и 10 MP селфи камера на предния екран.

Dual Preview дава възможност да станеш режисьор. Визуализацията, която се появява на външния екран, позволява преглед и корекция на позата преди всяка снимка, а Capture View показва визуализации на кадрите, за да може да се коригира при следваща снимка това, което не ти е харесало. С AI редактиране може да се обравотват кадрите директно от телефона, а ретуш се прави с лекота с Photo Remaster. Ако нещо трябва да бъде изтрито от кадъра, на помощ идва Object Eraser.

Селфи с основната камера става с висока резолюция, а външният екран действа като визьор, който позволява създаването на най-запомнящия се автопортрет.

Ако пък искаш да си наистина про, ти трябва Expert RAW. Тогава вече имаш пълен контрол върху заснетото, а RAW файловете може да се запазват директно в галерията.

Остави го да те води и забавлява

Повече от добре е да знаеш, че може да разчиташ на телефона си, когато си в непознат град или място. Със Samsung Galaxy Fold4 Google Maps действа повече от перфектно освен със стандартите си опции и чрез сателитния режим и Street View. А какво по-хубаво от това карти и навигация да се показват на голям екран и да няма нужда непрекъснато да увеличаваш изображението, от което да губиш цялостния поглед за околността.

От не по-малко значение е качеството на разговорите - независимо дали са делови или с близки и приятели. Благодарение на партньорството на Samsung с Google, потребителите имат достъп до full high definition качество дори при видео разговори. Това е възможно чрез Google Meet - приложението осигурява чудесно качество и бърза връзка. Освен това се използва и за видеоконференция с до 32 участници.

Може би черешката на тортата е YouTube и най-вече YT Premium - едни от най-използваните приложения на Google. Специалното предложение на Samsung e безплатен достъп за потребителите до YouTube Premium за 4 месеца при покупката на Galaxy Z Fold4.

YouTube Premium е платената версия на YouTube, която дава различни предимства като: гледане на видеа без реклама, ексклузивен достъп до съдържанието в канала YouTube Originals, възможност за теглене на видеа и офлайн достъп до тях, възможност за гледане на видео във фонов режим, възможност за заключване на екрана, достъп до YouTube Music Premium.

Една цяла екосистема

Samsung Galaxy Fold4 е част от екосистема с часовниците от новата Galaxy Watch5 серия. Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro са най-новите смарт часовници на Samsung, които помагат при следенето на навиците за здравословен начин на живот с помощта на интуитивни данни за различни показатели за моментното физическо състояние, както и прогресът ви, високотехнологични възможности и още по-мощни характеристики.

Galaxy Watch5 е първият Samsung смарт часовник със дисплей от сапфирен кристал, който защитава устройството при ежедневната му употреба, а Galaxy Watch5 Pro е най-издръжливият и най-многофункционалният часовник на Samsung досега.

Galaxy Watch5 серията разполага с уникалния BioActive сензор, който комбинира три мощни сензора за измерване на здравословни показатели като оптически сензор за сърдечния ритъм, електрическата активност на сърцето (ЕКГ) и биоелектрически импедансов анализ (BIA), за да предостави подробни данни относно сърдечния ритъм, нивата на кислород в кръвта, телесния състав и дори нивата на стрес. Освен това, потребителите могат по-задълбочено да проследяват своето сърдечно състояние чрез измерване на кръвното налягане и ЕКГ – директно от китката си, както и да проследяват и подобряват съня си чрез функцията Sleep Scores, която регистрира фазите на съня, нивата на хъркане и на кислород в кръвта. Опцията Sleep Coaching предлага персонално ръководство, съобразно индивидуалните данни и специфики на потребителя.

Samsung Galaxy Watch5 Pro разполага с най-голямата батерия в часовник Galaxy досега за оптимална издръжливост, като се зарежда за около 30 минути до 45% при нулев заряд. Има и специализирани функционалности за активности на открито, като предлага GPS проследяване на маршрути, което е особено полезно за велосипедисти и катерачи. Новата функция Route Workout позволява прехвърляне на туристически и вело маршрути във формат GPX от смартфонa на часовника, като така маршрутът може да се следи директно от китката.

Заключение

Galaxy Z Fold4 е устройство, обединяващо предимствата на смартфон и персонален компютър. В смартфона е въплътена цялостната експертиза на Samsung в мобилните технологии - усъвършенствана функционалност, независимо от режима, в който се ползва. Освен това е първото мобилно устройство с Android 12L - специална версия на операционната система за незабравими изживявания на голям мобилен екран. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене