Тейлър Суифт оглави класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero" за пети път

Г-ца Суифт разби редица рекорди. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ТЕЙЛЪР СУИФТ В ИНСТАГРАМ

Американската певица Тейлър Суифт е на върха в класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero" за пета седмица, съобщи сайтът на изданието.

Парчето е от продукцията "Midnights", който излезе на 21 октомври и оглавява подреждането на "Билборд" за албуми.

След излизането й първите десет места в Хот 100 на "Билборд" бяха заети само от парчета от новия албум на Тейлър Суифт. Тя влезе в историята като първата изпълнителка, реализирала подобно постижение.

Втората позиция в класацията на "Билборд" запазват Дрейк и 21 Савидж с парчето "Rich Flex" от съвместния им албум "Her Loss".

Сам Смит и Ким Петрас се нареждат на трето място с "Unholy".

Стив Лейси с парчето "Bad Habit" запазва четвъртата си позиция.

В челната петица на класацията на "Билборд" за сингли влиза и Марая Кери с "All I Want for Christmas Is You". Празничният хит от 1994 г., който е включен в албума "Merry Christmas" на певицата, отново е актуален с наближаването на празниците, пише БТА.

За първи път парчето, издадено през 1994 г., влиза в Топ 10 на чарта на "Билборд" за сингли през декември 2017 г. Две години по-късно, през декември 2019 г., песента от албума "Merry Christmas" на Марая Кери се изкачва до първата позиция, която запазва в продължение на три седмици. През 2020 г. и 2021 г., в периода около Коледа, "All I Want for Christmas is You" отново се позиционира на върха в класацията Хот 100.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"

Напишете дума/думи за търсене