Вижте детската програма в Софийската опера през декември

Коледа е сред най-важните моменти в живота за всяко дете. Всеки от нас е запазил топли и незабравими спомени за вълшебните Коледи на нашето детство. През празничния месец декември Софийската опера ще зарадва отново своята най-младата публика.

На 3 и 4 декември децата ще могат да гледат мюзикъла за младата публика „Шрек“. Либрето и стихове Дейвид Линдзи – Абер, Музика Джанин Тезори. Спектакълът ще се играе в Голямата зрителна зала от 11:00 часа.

Не са забравени най-малките приятели на Операта – Бебоците. На 4 и 11 декември, от 11:00 часа те ще се забавляват с весели песнички и увлекателни игри.

„Изгубената принцеса“ е най-новият спектакъл на Софийската опера за младата публика. Концерт с песни от мюзиклите „Анастасия“ и „Звукът на музиката“, който децата ще видят на 4 декември от 16:00 часа и на 16 декември от 10:00 часа.

На 11, 13, 14, 17 и 18 декември за малките ще бъде представен мюзикъла „Баща ми бояджията“ от Петър Ступел и Константин Драгнев. Спектакълът е с весели игриви песни. Ролите на момчетата се изпълняват от деца от Детска вокално-театрална формация „Таласъмче“ с ръководител Димитър Костанцалиев и

Детски хор с ръководител Таня Лазарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Храната, която топи мазнините на корема
Най-странните фетиши в секса
Училищни конфликти – съвети за родители
АББА проправя пътя на шведската музика на международната сцена
Рейки – енергията, която лекува

Напишете дума/думи за търсене