Шакира не била гадже с учител по сърф

Снимката, която разбуни духовете

Колумбийката продължава да е сама, грижи се за децата

Бившата половинка на футболиста на "Барселона" Жерар Пике - певицата Шакира, влезе в обяснителен режим по повод на твърдения в медиите и социалните мрежи, че е станала гадже с учителя по сърф Горка Езкурдия.

От екипа на колумбийската звезда официално и писмено обявиха: "Комуникационният екип на Шакира съобщава от името на певицата: От уважение към децата ми и уязвимия момент, през който преминаваме, моля медиите да спрат спекулациите. Нямам партньор и никакви трепети, освен да се посветя изцяло на моите деца и тяхното благополучие".

Жерар и Клара не се крият
Жерар и Клара не се крият

Откакто се разбра за раздялата й с Жерар Пике, името на Шакира се свързва с това на много мъже. Първо беше актьорът Крис Евънс само защото той започна да я следва в инстаграм само часове след като новината за раздялата излезе. Последният е именно Горка Езкурдия, учител по сърф. Някои снимки на двамата заедно на плажа Оямбре, Кантабрия, отново провокираха безкрайни спекулации. Дотолкова, че различни медии твърдят, че двамата живеят заедно. Младежът дори участва в клипа на последната песен на Шакира, в която тя пее за раздялата си след 13-годишната връзка с Жерар. Всъщност Горка е семейният инструктор по сърф още от времето, когато изпълнителката и футболистът бяха заедно, че дори обучава и децата им.

В същото време самият Пике още преди месеци официализира връзката си с 23-годишната студентка Клара Чиа Марти.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене