Коледна селекция от смарт часовници на празнични цени с до 70% намаление предлага A1

Помощник на работа, партньор по време на тренировката и стилен технологичен аксесоар през цялото време – смарт часовникът вече е много повече от играчка за пораснали деца. Специално за празниците A1 предлага на своите потребители селекция с избрани модели от различни класове и производители с до 70% намаление, за да може всеки да намери най-подходящото устройство за себе си.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro предлага всичко, което се очаква от флагмански смарт часовник. Той е с титаниев корпус и безжично зареждане на батерията, и предлага функции като измерване на основни показатели като пулс, сатурация и местоположение, ЕКГ и NFC за лесни и сигурни плащания. Неговата цена е намалена с до 100 лева при плащане в брой и се предлага за 389,99 лева, а на изплащане намалената цена е 19,99 лева на месец от 23,99 лeвaс план Unlimited Ultra.

Huawei Watch GT 3 Pro се предлага в два размера – 43 мм за дамите с бяла кожена каишка и 46 мм с титаниев корпус за господата. Той е с водоустойчивост до 30 метра, включително в солена вода, и предлага специален режим за гмуркане. Налични са и всички премиум функционалности, свързани с богатата екосистема на технологичния гигант.

Huawei Watch GT 3 Pro 43 мм е намален с до 100 лева и се предлага за 299,99 лева в брой, а на изплащане намалената цена е 14,99 лева с план Unlimited Ultra. Мъжкият модел (46 мм) също се предлага с до 100 лева отстъпка или за 329,99 в брой с план Unlimited Ultra, на изплащане цената е 15,99 лeвa на месец.

Xiaomi Watch Sе доказателство, че по-достъпните смарт часовници не правят компромис с дизайна и функционалността. Неговият 1,43-инчов AMOLED дисплей е защитен със сапфирено стъкло, а корпусът е от неръждаема стомана. Батерията издържа до 12 дни, сензорите целодневно следят ключовите здравни показатели. Освен това смарт часовникът поддържа и Bluetooth разговори.

Xiaomi Watch S1се предлага с допълнителна каишка в комплекта за 1,99 лв. на месец или 29,99 лева в брой с план UnlimitedUltra, което е до 77% намаление от стандартната цена в брой.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене