Икарди прописа

Икарди горда с първия си роман

Сестрата на нападателя с първи роман

Сестрата на нападателя на "Галатасарай" Мауро Икарди - Ивана, отново е в светлините на прожекторите. Този път не с участие в риалити предаване или скандални изказвания. Сексапилната мадама се похвали с публикуването на първия си роман.

Ивана остави всичките си фенове безмълвни, като обяви, че се впуска в света на литературата. Под заглавието "Пътуване на любовта и самотата" бившата участничка в риалити предавания показва най-дълбоките си мисли и преживявания.

"Това не е едноседмичен проект. Минаха месеци, години в подготвяне и трябваше да се уверим, че всичко е наред. Казвам "ние", защото в този проект участва и майка ми. Без нея това нямаше да е възможно. Това е сбъдната мечта и за двете. Сега остава само да го харесате", обяви Ивана в социалните си мрежи.

Ивана се потопи в света на литературата
Снимки: Инстаграм
Ивана се потопи в света на литературата Снимки: Инстаграм

На корицата на изданието обаче фигурира само името на сестрата на футболиста на "Галатасарай".

Ивана доби популярност покрай участието си в риалити предаване в Италия. След това засне и няколко секси фотосесии. За още по-голяма слава нерядко изказваше критично мнение към семейството на брат й с Уанда Нара. Двете със снаха й не се обичат никак. В последно време Ивана се бе скрила от светлините на прожекторите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене