Принц Хари и Меган Маркъл вече сами ще управляват компанията си "Арчуел"

Мегън Маркъл и Хари Снимка: Туитър

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл поемат управлението на компанията си "Арчуел", след като старши сътрудник се оттегли от поста си, предаде ДПА.

Мандана Даяни обяви, че напуска длъжността на президент.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс каза, че сега те ще поемат "пълното ръководство" на своите медии и благотворителна фондация "Арчуел".

40-годишната Даяни бе начело на медийната и благотворителна империя на двойката по-малко от 18 месеца. Тя ръководеше лично всекидневните операции, пише БТА.

Напускането на Даяни идва, след като трейлър, популяризиращ документалните сериали за двойката по Нетфликс, беше пуснат в четвъртък.

Говорителят каза още: „Г-жа Даяни бе неразделна част от "Арчуел" и ние сме благодарни за нейната всеотдайност, ангажираност и лидерство. Г-жа Даяни беше привлечена по време на родителския отпуск на двойката, за да придвижва компанията и нейните проекти напред. Тя успешно оформи визията и бъдещето на фондацията. Нейното напускане беше съвместно планирано с намерението херцогът и херцогинята вече да поемат пълното ръководство на своята компания. Няма да има заместник на тази позиция и г-жа Даяни напълно подкрепя херцога и херцогинята в новите им лидерски роли, като те остават приятели."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене