Актуалният маникюр за 2012

Лаковете за 2012 приличат на меню с десерти. Може спокойно да намерите цветове, които ви напомнят за сладолед, шоколад, сочен ананас, ягода или черна боровинка.

Новината са лаковете-хамелеони, които променят цвета си в зависимост от температурата. А също и металните и златните оттенъци, необичайните принтове и блестящите лакове с пиърсинг ефект.

Бежово - вечната класика
Фаворит в палитрата за 2012 е бежовото. Той е главният ви бюти помощник, който визуално удължава пръстите и се съчетава идеално с любимите ви дрехи. Палитрата е от бледорозово до наситено какао и кафе с мляко. Такъв маникюр е подходящ и за офиса, и за вечерно парти.

Ярки цветове
Истинската класика никога не излиза от мода и червеният лак не е изключение. Няма да сбъркате, ако се спрете на модните оранжеви, алени и коралови оттенъци. Яркозеленото също е актуално. В този случай е добре да съчетаете оттенъка на лака с елемент от облеклото, например обувки или чанта.

Фуксия
Лилавото отново се завръща с гръм и трясък. То ще внесе свежа нотка в ежедневния ви тоалет или ще допълни парти имиджа ви. Нюансите фуксия прекрасно се съчетават и с неутрални, и с контрастни дрехи.

Хамелеон
Лакът, който се мени в зависимост от температурата на улицата, във водата и на тялото ни и дори от осветлението е находката на 2012. Розовото се превръща в червено, зеленото в жълто... Не е ли страхотно?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене