Motorola Edge 30 Neo идва заедно с всичко необходимо за цифровото всекидневие

A1 предлага смартфона в комплект с умен будилник, безжично зарядно и Bluetooth слушалки

Смарт преживявания от първата аларма сутринта до зареждането на батериите вечер – това ще получат потребителите, които се възползват от новия комплект на A1, който включва Motorola Edge 30 Neo, Lenovo Smart Clock 2, подложка за безжично зареждане и слушалки ttec SoundBeat+.

Motorola Edge 30 Neo е едно от най-интересните предложения в средния клас смартфони. Неговият 6,28-инчов pOLED дисплей е с богати и ярки цветове, истинско дълбоко черно и 120Hz честота на опресняване. Устройството се отличава с лек корпус и стилен дизайн, както и с конструкция, която отблъсква водните пръски. Налични са различни цветове, включително Veri Peri – цветът на 2022 г. според Pantone.

Основната камера е 64-мегапикселова с оптична стабилизация, а заедно с нея има и 13-мегапикселов ултраширокоъгълен модул, който има автофокус и така може да прави макро снимки с високо качество. Процесорът Qualcomm Snapdragon 695 5G гарантира плавна работа, а функционалността Ready For дава възможност даже да използвате смартфона като компютър – с помощта на съвместим дисплей или телевизор и обикновени Bluetoothмишка и клавиатура. Смартфонът е съвместим с 5G ULTRA мрежата на телекома, която вече обхваща почти всички населени места с над 3 000 човека население и основните курорти.

Lenovo Smart Clockе умен будилник с 4-инчов цветен сензорен екран, който поддържа интеграции със смартфон приложения и различни услуги за смарт дома. Заедно с него потребителите получават Mag Safe-съвместима подложка за безжично зареждане и комфортни безжични слушалки ttec SoundBeat+.

Motorola Edge 30 Neo в комплект със смарт часовник, подложка за зареждане и слушалки се предлага от A1 на цена от 23,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене