Залевски свали танцьорка

Никол има опит с футболистите

Играчът на "Рома" върти любов с Никол Лузарди

Полският национал Никола Залевски показа новото си гадже след отпадането на тима му от световното първенство. Футболистът на "Рома" успя да свали красивата италианка Никол Лузарди.

Двамата се срещат от лятото, но едва сега официализираха връзката си. Направиха го по станалия модерен в последните години начин - чрез социалните мрежи. И преди Залевски често коментираше снимките на танцьорката и инфлуенсърка, но не беше ясно дали между тях има нещо повече от приятелство.

Залевски e с танцьорката от лятото
Снимки: Инстаграм
Залевски e с танцьорката от лятото Снимки: Инстаграм

За Никол това не е първа връзка с футболист. Лузарди в миналото беше с Лука Пелегрини. Подобно на поляка бившият е играл в "Рома". Носил е екипа и на "Ювентус", а в момента е част от тима на "Айнтахт" (Фр).

Никол е известна танцьорка и инфлуенсър. С танци се занимава, откакто е на 12 години. В момента е част от кордебалета на популярно предаване по "Рай Уно". Участвала е в куп танцувални шоута.

Постът, с който разкриха връзката си
Постът, с който разкриха връзката си

Никол изчака в Рим Залевски да завърши участието си на световното първенство с Полша. Двамата влюбени вече не се крият. Те се насладиха на малко романтика, преди Зелевски да се присъедини към лагера на "Рома" в Португалия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене