И Мароко се сдобива със секссимвол

Хубавицата поздравява футболистите на Мароко

Шоколадовата Имаан е от Амстердам, но родителите й са от Северна Африка

Походът на отбора на Мароко на световното първенство в Катар изстреля нова звезда в орбитата на секси футболните фенки. Става въпрос за модела Имаан Хамам. Оказа се, че шоколадовата красавица стиска палци за "Атласките лъвове" от години, защото баща й е мароканец.

Имаан не е непознато име в модните среди, тъй като е манекенка, дефилирала и представяла редица модни дрешки за някои от най-известните марки и дизайнери и появявала се на кориците на престижните списания. За жалост на феновете, Имаан не е в Катар в момента, но гледала по телевизията и деряла гърло при победите на мароканския състав над Испания и Португалия. Снощи дала всичко от себе си и в мача срещу Франция, но от Ню Йорк.
26-годишната екзотична красавица е родом от Амстердам, където са се запознали и родителите и - баща й е мароканец, а майка й е египтянка. Имаан си била най-обикновено девойче, залягала над учебниците. Но един ден на железопътната гара в Амстердам кацнало птиче от Париж, приело формата на моден агент от престижната "Вива Моделс". Птичето съзряло потенциал в младото момиче. И така Имаан се озовала в световната столица на модата, за да се научи как да дефилира по котешката пътека и да позира пред фотообективите.
Както всяка манекенка, г-ца Хамам има и кауза, а тя не е каква да е, а мир между Израел и Палестина. И да помага в кухните за бедни в Ню Йорк, каквото прави и в момента, но облечена с екип на отбора на Мароко.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене