"Юнайтед" лапва три звезди от мондиала

Ерик Тен Хаг

Гакпо, Пулишич и Рамош са считани за сигурни попълнения на "Олд Трафорд"

Три звезди, които се представиха добре на световното първенство в Катар, влизат в полезрението на "Манчестър Юнайтед". Става въпрос за нидерландския национал Коди Гакпо, който реализира три попадения в груповата фаза, американеца Кристиан Пулшич и португалеца Гонсало Рамош.

Лично мениджърът на "червените дяволи" Ерик Тен Хаг е харесал тримата играчи и настоява за тяхното привличане. Това се случва в момент, в който собствениците на отбора семейство Глейзър готвят продажба на клуба. Нидерландският специалист вече похарчи малко над 200 милиона паунда за нови попълнения през летния трансферен прозорец с привличането на Антони, Каземиро, Лисандро Мартинес и Тирел Маласия.

Тен Хаг е водил разговори за бъдещето на клуба с изпълнителния директор на "Манчестър Юнайтед" - Ричард Арнолд.

"Говорили сме каква култура искаме да има в клуба. Положението само ще се подобрява, защото ще бъдат отпуснати още финансови средства за проекта. Моята информация е, че предстоят само добри неща", разкри самият Тен Хаг. Само Гакпо е оценен на малко над 60 млн. паунда от своя клуб ПСВ (Айндховен).

"Манчестър Юнайтед" се завръща на клубната сцена само три дни след финала на световното първенство. На 21 декември "червените дяволи" посрещат "Бърнли" в мач за Купата на лигата, а на 27-и са домакини на "Нотингам Форест" при подновяването на Висшата лига.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen
Заслужено ли победи д-р Неделя Щонова в “Денсинг старс”
Ричард Гиър се завърна на червения килим на кинофестивала в Кан
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
5 шантави факта за хлебарките

Напишете дума/думи за търсене