Тамара кръшкала на Гарай

Семейното щастие приключи за Тамара и Езекиел

За шест месеца двамата не си оправиха отношенията публично

Аржентинският бивш защитник на "Реал" (Мадрид) и "Бенфика" Езекиел Гарай, изглежда, се е оказал рогоносец и това е причината за раздялата със съпругата му Тамара Горо. Това поне прозира от думите на хубавицата в последното й интервю пред испански медии.

Двамат имат две деца - Шейла и Антонио, а са заедно от 2012 г. Но в началото на тази година излезе новината, че се разделят и те наистина заживяха отделно. Лятото ги събра отново, но сега пак се разделят. Тамара се опита да даде някакво обяснение за краха на брака си, но то само предизвика още повече съмненията, че докато съпругът й се е потил на терена, тя е горяла калории между чаршафите на друг.

"Да не говорим за изневери, няма изневери, не бива да се съсредоточаваме върху това - изнервя се от темата Тамара. - Аз не обвинявам Езекиел в нищо. Просто нашето време заедно се оказа изтекло. Мислехме, че можем да спасим брака, но нещата пак не се получиха и накрая взех решение да продължа. Децата са големи вече, разбират какво става и чувстват, че нашата любов към тях не е по-малка сега. Всеки от нас има грижата за тях.

Кой с кого ще продължи по пътя си не е тема за момента, недейте да ровите. Просто трябва да подредим мислите и животите си и всичко ще си дойде на мястото."

Тамара се оправдаваше със здравословното си състояние и децата, докато Езекиел риташе за "Спортинг" (Лисабон) и после за "Зенит" (Санкт Петербург) и не беше с него.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen
Заслужено ли победи д-р Неделя Щонова в “Денсинг старс”
Ричард Гиър се завърна на червения килим на кинофестивала в Кан
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
5 шантави факта за хлебарките

Напишете дума/думи за търсене