Манекенка заряза Начо Мендес

Ривера и халфът изглеждаха лудо влюбени

Любовта между футболиста на "Спортинг" (Хихон) Начо Мендес и манекенката Лусия Ривера се оказа кратка. Двамата изкараха заедно едва около седем месеца.

Изненадващо медиите в Испания разкриха, че връзката им е приключила. Само допреди дни всичко между тях изглеждаше наред. Профилите им в инстаграм бяха пълни с общи снимки и обяснения в любов един към друг. Но от седмица Лусия махна всички кадри с футболиста. 

Връзката между моделката и играча на "Спортинг" започна през пролетта. Потвърдиха я с романтична ваканция през лятото. И явно с настъпването на зимата и любовта между тях изстина.

Лусия несъмнено има афинитет към спортистите. Преди това манекенката имаше връзка със световния шампион в Мото GP Марк Mapкес. Една от най-търсените манекенки в Испания и пилотът бяха заедно около година. Връзката им започна през 2019-а. Причината за края й така и не стана ясна.

Моделката е дъщеря на актрисата Бланка Ромеро. Тя официално е осиновена от бившия съпруг на майка й - един от най-известните тореадори в Испания - Каетано Ривера. Биологичният й баща не е известен. Лусия се занимава с мода от 16-годишна. Мечтае да стане част от ангелите на "Виктория Сикрет". Вече е била сред лицата на "Армани".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене