Как да отслабнете без диети

Ако искате постепенно, но сигурно да сваляте килограми, трябва да спазвате няколко прости принципа. И не е нужно да се лишавате от любимата си храна.

На първо място, важно е правилото за умереността. Може да си хапвате всичко, но в разумни количества и с удоволствие - а не например от скука. Ще си помогнете, като се храните по-бавно и хубаво сдъвквате храната. По този начин ще улесните храносмилането и ще се заситите по-бързо.

Не се хранете преди лягане, а най-добре е да вечеряте най-късно в 18 часа. Един съвет: веднага след вечеря измийте зъбите си - така подсъзнателно ще приключите с яденето за деня.

При правилното хранене ключов фактор е консумацията на достатъчно количество течности. Най-добрият вариант е обикновената вода. Не пийте докато се храните, но винаги имайте до себе си чаша с вода. Когато превърнете пиенето на вода на малки глътки в навик, по-бързо ще отмиете токсините, което означава по-бързо отслабване.

Движете се! Дори и да нямате време или възможност да посещавате редовно спортната зала, разходките на чист въздух са идеален вариант - всеки ден поне по половин час бърз ход върши чудеса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене