Чуй ритъма на сърцето си

HUAWEI WATCH GT 3 Pro е стилен и елегантен, предлага се в дамски и мъжки вариант и на практика е истински здравен съветник с разнообразните си функции за подобряване на качеството на живот.

Навременното "хващане" на смущения в сърдечния ритъм може да предпази от по-сериозни проблеми или пък да се окаже решаващо за елиминирането на заболявания. А сега си представете, че това може да стане без записване на час при лекар и чакане на опашки пред кабинет за преглед.

Не, не фантастика, а съвсем реална възможност с HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Смартчасовникът вече разполага с функцията за ЕКГ, която е налична за първи път в носимите устройства на компанията.

Направи си кардиограма вкъщи лесно и бързо

Благодарение на високопроизводителния сензорен модул, WATCH GT 3 Pro прави ЕКГ измерване и анализ в реално време. Дава се информация за синусов ритъм, предсърдно мъждене, преждевременни камерни и предсърдни контракции. Резултатите се показват директно на часовника.

Благодарение на високопроизводителни PPG и ECG сензори WATCH GT 3 Pro интелигентно анализира пулсовия модел и прецизно отчита риска от артериосклероза чрез множество параметри, предоставяйки професионални здравни съвети, за да помогне на потребителите проактивно да следят здравето си в домашни условия.

ЕКГ функция се стартира лесно с няколко стъпки
ЕКГ функция се стартира лесно с няколко стъпки

Стартирането на ЕКГ функция става чрез някоблко лесни стъпки. Потребителите могат да изтеглят приложението HUAWEI Health от HUAWEI AppGallery, след това да го стартират, а на Vascular Elasticity страницата може да се намерят с подробности за здравето, следвайки инструкциите за свързване на устройството към смартфон.

След това от менюто на часовника се стартира иконката за ЕКГ, задържа се пръста върху бутона ЕКГ вдясно долу на часовника, а самото ицмерване продължава само за 30 секунди. Потребителите могат също да проверят своите резултати и да потърсят професионални съвети в приложението.

Електродната технология за получаване на ЕКГ сигнал е подобрена. За да пасне най-добре PVD покритието върху сапфирената леща в долната част на часовника, е добре той да е върху китката за по-точно измерване.

Истински здравен съветник

HUAWEI WATCH GT 3 Pro на практика е истински здравен съветник с разнообразните си функции за подобряване на качеството на живот. Часовникът има обновена функция за мерене на менструален цикъл. Чрез измерване на сърдечната честота, температурата на кожата, честотата на дишане и други показатели по време на сън, той може интелигентно да предвиди менструалния цикъл при жените, което ще им позволи да го управляват по научен начин.

WATCH GT 3 Pro поддържа и целодневно наблюдение на SpO2, което позволява да бъдат проверени предишните данни, за да може потребителите да проверят физическото си състояние. Чрез HUAWEI TruSeenTM 5.0+ е подобрена не само точността на наблюдението на сърдечната честота, но също така и наблюдението на SpO2. Това става благодарение на иновативния многоканален алгоритъм за регулиране на сигнала.

Резултатите от измерването се показват и на мобилния телефон.
Резултатите от измерването се показват и на мобилния телефон.

След пет години изследвания и разработки Huawei разработи и алгоритъм за дълбока невронна мрежа без загуби HiFiEncoder. Най-новият HUAWEI TruSeen увеличава капацитета за обработка на данни четири пъти и подобрява точността на наблюдението на сърдечния ритъм. Това се вижда най-добре при задаването на различни видове тренировъчни програми, защото TruSeen може да елиминира смущенията от неравномерно, за да даде точност на измерване на пулса по време на тренировка.

Сензорът за ЕКГ е отдолу на часовника.
Сензорът за ЕКГ е отдолу на часовника.

За по-добро качество на живота

Приложението HUAWEI Health също е обновено, има и нова Healthy Living Shamrock. В рездултат часовникът ще дава всекидневни здравословни съвети, сред които предизвикателства, прием на вода, напомняния за лекарства, напомняне за ранно заспиване, обем на упражненията и поддържане на позитивен живот. А когато бъдат изпълнени тези здравни задачи за ден, безсъмнено резултатът ще е по-добро качество на живота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм

Напишете дума/думи за търсене