Аржентина пожела: Меси президент!

Лионел Меси Снимка: Instagram

Екзалтирани фенове не пускат световния шампион да се върне в Париж

Лионел Меси да стане президент на Аржентина! Това искат голяма част от сънародниците му. Резултатите са оповестени в национална медия след допитване в анкета. Гениалният футболист се превърна в истинско божество в родината си, след като изведе отбора до световната титла в Катар. В допитването аржентинците отговарят на въпроса "Кой искате да бъде следващият президент, ако изборите бяха в този момент?". Капитанът на Аржентина Меси получава 36,7% от гласовете, докато вторият е с едва 12%.

Лео си заслужи по-дълга почивка от своя клуб ПСЖ. "След победата и празненствата в Аржентина решихме, че Меси може да се присъедини към нас на 2 или 3 януари", обясни треньорът му Кристоф Галтие. Световният шампион пропусна мача със "Страсбург" снощи, няма да е на линия и за двубоя с "Ланс" на 1 януари.

Аржентинските фенове в родния му град Росарио буквално не го пускат да излезе от дома си, без да се нахвърлят върху Лео. Видеоклип показа как със съпругата си Антонела се опитат да отидат на вечеря, но колата им е наобиколена от екзалтирана тълпа.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене