Страхотните смарт часовници HUAWEI Watch GT3 и GT3 Pro носят 30% отстъпка за нови безжични слушалки от Yettel

Операторът дава шанс на потребителите да се сдобият с чудесно смарт дуо на преференциални цени точно навреме за голямото раздаване на подаръци

До края на празничния декември при покупка на смарт часовници HUAWEI Watch GT3 и HUAWEI Watch GT3 Pro Yettel предлага 30% отстъпка за безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE.В навечерието на голямото раздаване на подаръци операторът дава шанс на потребителите да се сдобият със страхотно смарт дуо на преференциални цени, с което да зарадват себе си или любим човек. До края на месеца страхотните разновидности на HUAWEI Watch GT3 и HUAWEI Watch GT3 Pro могат да бъдат закупени в брой или на лизинг. Всеки, който го направи, ще може да се възползва и от -30% от цената на чудесните HUAWEI FreeBuds SE и да ги грабне за 69,99 лв. вместо за 99,99 лв. А до края на декември моделите от серията Watch GT 3 Pro могат да бъдат взети на лизинг с 50% отстъпка за първите 6 месеца с договор за допълнителен лизинг за 2 години.

Различните модификации на моделите HUAWEI Watch GT 3 предлагат богат избор за всеки вкус с различен набор от каишки и дизайни. Дамският 42mm модел с каишка Elegant Edition Leather е истински шедьовър с 3D извитото стъкло на екрана, което му придава нежно сияние, напомнящо отражение във вода. Часовникът разполага огромно разнообразие от циферблати, с които всеки потребител може да го персонализирана своята китка. Батерията на умния часовник издържа до 7 дни и разполага с изобилие от функции, включващи мониторинг на сърдечния ритъм, SpO2, мониторинг на съня HUAWEI TruSleep 2.0 и стреса, както и специален раздел са женско здраве. Цената на часовника в момента е 389,99лв. в брой, а в сайта на Yettel може да бъде намерена и изящната версия HUAWEI WATCH GT 3 42mm Elegant Edition Milanese Strap за 419,99лв. в брой.

От своя страна мъжките версии на HUAWEI Watch GT 3 като 46mm Elite Edition идват с изработка от здрава, но лека неръждаема стомана, а задната част е от композитен материал с полимерни влакна, подсилващ здравината. Смарт часовникът разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Подобно на дамските версии, часовникът позволява свързване със смартфон чрез Bluetooth и така носещият го се наслаждава на удобството да преглежда историята на обажданията, да приема или отхвърля повиквания от часовника и дори да говори директно от него. Сред предимствата му е по-и по-големиятAMOLED екран и батерията, позволяваща използване до 14 дни с едно зареждане. Тази модификация на часовника се предлага за 449,99лв. в брой. Версията с по-спортен дизайн HUAWEI WATCH GT 3 46mm Active Edition се предлага от Yettel за 369,99лв. в брой.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro тази година беше обявен за най-добрия смартчасовник от Експертната асоциация за образ и звук (EISA). Според специалистите, моделът е „най-усъвършенстваният смарт часовник на HUAWEI досега“.

Дамските модификации като HUAWEI WATCH GT 3 Pro 43mm Ceramic Case with Ceramic Strap имат класически, но същевременно луксозен дизайн с керамичен корпус и стъкло от сапфирен кристал. Той е претърпял обработка на екстремно висока температура от 1500°C и е завършен с диамантено прахово полиране за постигане на чисто бяла и безупречна текстура – ??очарователна за очите, но също така дишащ и удобен дизайн за китката. Сред водещите му характеристики са кристално ясният AMOLED дисплей и усъвършенстваната операционна система.  Технологията за наблюдение на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen 5.0+ разполага с осем фотоелектрични сензора в пръстеновидна форма, за да улавя по-добре всеки сигнал, изцяло нов алгоритъм филтрира смущенията за щателно наблюдение на сърдечната честота. Следи пулса24/7 с предупреждения в реално време,  когато сърдечната честота се отклони от нормалния си диапазон. Часовниците от серията поддържат и ЕКГ сензор и приложение,  което помага за следенето на здравните показатели. Моделите от серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro се предлагат с IP68 и 5 ATM оценки за водоустойчивост и поддържат гмуркания на дълбочина до 30 метра. Цената на тази 43 мм версията е 839,99лв. в брой.

Мъжката версия на модела, представена от модификацията HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Titanium Strap, идва с титаниев корпус и така среща спортното всекидневие с деловите задачи. Часовникът разполага с  нанокристален керамичен заден капак, за да направи допира до кожата още по-комфортен. Поддържа  над 100 различни тренировъчни режима, а по-големият стилен корпус на часовника идва и с по-голям 1,43“, сензорен AMOLED екран и батерия, която може да издържи цели 14 дни с едно зареждане. Цената на тази модификация е 759,99лв. в брой в търговската мрежа и онлайн магазина на Yettel. Господата могат да избират и от по-спортния вариант HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46mm Titanium Case with Black Fluoroelastomer Strap за 649,99лв. в брой.

За да се възползват от промо офертата при пазаруване в онлайн магазина на Yettel, потребителите трябва да сложат в кошницата си избрания смарт часовник HUAWEI Watch GT3 или GT3 Pro и да добавят промокод BUDS, който автоматично ще сложи и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE с намалената им цена. Те са сред най-новите аудио предложения на марката и със своите драйвери от по 10 мм предлагат кристално чист звук към своя премиум дизайн и изключително ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията позволява постоянно възпроизвеждане на музика за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да достигнат до 24 часа. FreeBuds SE имат устойчивост на пръски, вода и прах и се свързват изключително лесно към моделите на HUAWEI само с доближаване до смарт телефона.

Повече за кампанията и пълните ѝ условия можете да откриете тук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене