Антонела остава приятелка на Шакира

Антонела Ракуцо

Зарязаната певица обясни чувствата си публично

Макар да имаше някакви слухове, че отношенията между бившите съотборници в "Барселона" Жерар Пике и Лионел Меси не са никак добри, то Шакира и Антонела Рокуцо явно остават приятелки.

Колулмбийската певица, която през 2022 г. бе напусната от бащата на децата си Жерар Пике, обясни пред феновете си в социалните мрежи колко тежка е била годината за нея. "Въпреки че раните ни остават отворени за тази нова година, времето има ръцете на хирург. Дори и някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме", започва текстът, публикуван от певицата, която тази година трябваше да се сблъска с раздялата си с любимия след почти дванадесет години връзка и две общи деца.

Шакира говори открито за разбито сърце. "Пред лицето на презрението, продължавайте да цените себе си. Защото има повече добри хора, отколкото лоши. Повече съпричастни хора, отколкото лениви. По-малко са тези, които си отиват, и повече са тези, които остават до нас", продължава тя.

Очаквано, реакциите на думите на Шакира бяха незабавни и само за час публикацията натрупва повече от 777 хиляди "харесвания" и над 19,9 хиляди коментара от приятели и фенове на изпълнителката, които са искали да изразят своята подкрепа. В този смисъл един от хората, които са коментирали публикацията, е Антонела Рокуцо. Съпругата на Лео Меси и Шакира се срещат от много години в Барселона, когато и аржентинската звезда, и Пике играха за "Барса". Не е ясно двете дали са продължили да поддържат връзка, но Антонела също е пожелала да изрази публично своята подкрепа към изпълнителя и е публикувала коментар с няколко сърца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене