Милитао гушка нова мацка

Мария е новата дама на Милитао

Бразилецът навестен в Мадрид на тренировка от сънародничката Мария

Защитникът на "Реал" (Мадрид) Едер Милитао има нова мацка в прегръдките си. Само преди месец стана ясно, че бразилецът отново се вижда с една от бившите си - Тифани Таварес.

Явно опитът им да дадат нов шанс на връзката си е бил неуспешен. Милитао бързо насочи интереса си към друга. Според медиите в страната му това е неговата сънародничка Мария Гуера. Бразилката дори вече е на посещение при футболиста в Мадрид. Блондинката е присъствала на една от тренировките на отбора тази седмица.

За по-малко от два месеца Гуера пътува до Мадрид два пъти. Макар че предишния път тя пътува и до други места като Англия, се оказа, че е била придружена от защитника. Според информациите най-близките до Милитао и Мария вече знаят за връзката им. Те уважат желанието на двойката запазят най-голяма дискретност на първо време.

Мнозина побързаха да сравнят Мария с бившата половинка на Едер - Каролине Лима. Инфлуенсърката роди от защитника през лятото, като двамата се разделиха седмица преди появата на дъщеричката им. Новото гадже на Милитао е нейна двойничка, смятат в Бразилия.

Двамата се появиха на едно и също място
Двамата се появиха на едно и също място

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене