Дейвид Хей прави тройка в Мароко

Триото не се скъпи в Маракеш

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Дейвид Хей, изглежда, си прави тройка в Маракеш с настоящата и с бившата си приятелка. Едната от тях пусна в социалните мрежи снимка на тримата с провокативен текст, която на секундата провокира феновете да коментират, че Дейвид си е най-добре, пък кой за каквото се сети.

Хей (42) е гадже със Сиана Озбърн (30) от 2020, когато тя работеше за компанията му "Блек Маск". Изненадващо към тях се е присъединила и певицата Уна Хийли. При това още когато двойката е била на остров Ибиса, откъдето после се е отправила за Мароко, става ясно от постовете.

Дейвид Хей публикува снимка на тримата в басейн, с ръце около облечените в бикини жени. Той написа: "Ако една снимка казва хиляда думи, то тази казва точно това, което трябва". И още: "Започнах годината с правилната енергия, обкръжавайки се с разбиращи красиви човешки същества, които не съдят, а вместо това ме приемат като автентичното ми аз". Той добави, че по време на луксозното бягство в Мароко се е насладил на "90-минутен масаж с четири ръце" - заедно с намигащо емоджи.

Дейвид има син от брак, който приключи през 2016 г. Уна беше омъжена за 37-годишния ръгбист Бен Фоудън. Двамата имат дъщеря на десет години и син на седем години, но се разделиха през 2018 г., след като се разбра, че той й е изневерил. Родената в Ирландия Уна по-късно имаше роман с полицай от Дъблин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене