Де Пол се жалва от бившата

Камила и роднините й заплашвали Де Пол

Войната между звездата на "Атлетико" (Мадрид) Родриго де Пол и бившата му половинка Камила Хомс добива нови измерения. Около година след раздялата им аржентинецът подаде жалба в полицията срещу майката на децата си.

Световният шампион е прикачил като доказателство аудиозапис с бащата на бившата си. В него родителят сипе закани към футболиста. Освен това има и запазени чатове в WhatsApp. В тях самата Камила праща заплашителни съобщения на Де Пол и настоящата му половинка Тини Стосел.

"Честно казано, се почувствах уплашен от тези съобщения от г-жа Хомс, но реших да не го докладвам, защото имах нужда от тишина и спокойствие, за да се подготвя за световното първенство в Катар", обяснява Де Пол.

След връщането му от Катар нещата ескалирали и играчът решил да предприеме мерки. Родриго допълва, че е подписал споразумение за развод против волята си.

"Мирът и спокойствието, от които имах нужда, също ме накараха да отстъпя по някои въпроси с Камила Хомс, свързани с финансовата компенсация", добавя играчът.

Де Пол заряза дългогодишната си половинка в началото на 2022-ра заради певицата Тини Стосел. Родриго и Камила бяха заедно от тийнейджъри. Имат и две деца. Бяха смятани за една от най-стабилните двойки на спортната сцена преди появата на Тини.

Родриго заряза семейството заради Тини
Родриго заряза семейството заради Тини
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дара сподели с феновете слънчевото си настроение (Снимки)
Ерос Рамацоти стана дядо
Дензъл Уошингтън с главна роля в "Гладиатор 2"
Крал Чарлз III и кралицата консорт Камила пристигнаха в Хамбург (Снимки)
Оневиниха актрисата Гуинет Полтроу за инцидент на ски писта
"

Напишете дума/думи за търсене