Де Пол се жалва от бившата

Камила и роднините й заплашвали Де Пол

Войната между звездата на "Атлетико" (Мадрид) Родриго де Пол и бившата му половинка Камила Хомс добива нови измерения. Около година след раздялата им аржентинецът подаде жалба в полицията срещу майката на децата си.

Световният шампион е прикачил като доказателство аудиозапис с бащата на бившата си. В него родителят сипе закани към футболиста. Освен това има и запазени чатове в WhatsApp. В тях самата Камила праща заплашителни съобщения на Де Пол и настоящата му половинка Тини Стосел.

"Честно казано, се почувствах уплашен от тези съобщения от г-жа Хомс, но реших да не го докладвам, защото имах нужда от тишина и спокойствие, за да се подготвя за световното първенство в Катар", обяснява Де Пол.

След връщането му от Катар нещата ескалирали и играчът решил да предприеме мерки. Родриго допълва, че е подписал споразумение за развод против волята си.

"Мирът и спокойствието, от които имах нужда, също ме накараха да отстъпя по някои въпроси с Камила Хомс, свързани с финансовата компенсация", добавя играчът.

Де Пол заряза дългогодишната си половинка в началото на 2022-ра заради певицата Тини Стосел. Родриго и Камила бяха заедно от тийнейджъри. Имат и две деца. Бяха смятани за една от най-стабилните двойки на спортната сцена преди появата на Тини.

Родриго заряза семейството заради Тини
Родриго заряза семейството заради Тини
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене