"Левски" тъне в лукс в Дубай

"Сините" се радват на отлични условия в Дубай

На петзвезден лукс се радва "Левски" в Дубай. "Сините" са на едномесечен лагер в емирството.

Отборът е настанен в баровския хотел "Джа Бийч", който е част от най-големия комплекс, разположен на най-хубавата брегова ивица в Дубай. Ризортът разполага с три уникални хотела, сред които е и този на "Левски". Всичките са петзвездни. "Сините" могат да се радват на 800 метра златист пясък. Освен това имат 40 различни атракции. Сред тях са тенис кортове, голф игрище с 9 дупки от световна класа, конна езда, водни спортове и стрелбище. Има общо 25 ресторанта и бара.

Хотелът на "Левски" разполага с 235 стаи, като всички са с гледка към Арабския залив. Отборът е настанен на един етаж. "Сините" се радват на ол инклузив обслужване по време на престоя си.

Тренировъчната база на отбора също е част от комплекса. Тя е на пет минути от хотела на тима. Спортният комплекс разполага с 5 отлично подготвени терена. Всеки от тях е с осветление, трибуна и чисто нови съблекални.

Лагерът на "Левски" на това изключително място струва около 500 000 лева. Сумата е осигурена от целенасочени спонсори, намерени от изпълнителния директор Иво Ивков.

"Сините" ще изиграят шест контролни срещи. Противници в тях ще са "Ал Насър" (Дубай), ФК "Краснодар", "Спартак" (Москва), ФК "Рига, ФК "Джохор" и "Урал" (Екатеринбург). Първият мач е еднс от 16,30 ч. "Левски" излиза срещу "Ал Насър".

В същото време стана ясно, че още един отбор се е прицелил в халфа на "сините" Филип Кръстев. Според медиите в Полша полузащитникът е сред желанията през зимния трансферен прозорец на лидера в местната Екстракласа "Раков". Изданията определят национала като "един от най-обещаващите млади български футболисти".

Кръстев не е собственост на "Левски", а на белгийския "Ломел" на "Сити Футбол Груп". Така при евентуален трансфер "сините" надали ще приберат пари за играча. Интерес към Кръстев има и от клубове от Турция и Португалия.

Хотелът на "сините"
Хотелът на "сините"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене