"Левски" започна с промените

Пламен Петров вече не е маркетинг директор на "Левски"

В очакване на сделката за смяната на собствеността промените в "Левски" вече започнаха. С поста си се раздели маркетинг директорът на клуба Пламен Петров.

Последният му работен ден на "Герена" бе на 12 януари. Петров е човекът, който възроди фенмагазина на "сините" и вкара куп иновации. Това докара в касата на клуба 3 235 953,99 лв. до началото на декември. Покрай празниците сумата със сигурност е нараснала още.

Според хора от "Герена" раздялата с Петров е именно заради предстоящата смяна от сделка за "Левски". Очаква се новите собственици от "Спорт Републик" да дойдат със свой управленски екип. На работа ще останат не много от настоящите служители.

Сделката е още една крачка по-близо. Служебният спортен министър Весела Лечева предприе стъпки за задействане на процедура за отдаването на концесия на стадион "Георги Аспарухов" и прилежащата му база. Щом процесът бъде завършен, ще бъде изпълнено и последното условие на "Спорт Републик" за подписване на договора за придобиване собствеността на "Левски". Най-вероятно процедурата ще приключи до месец.

Междувременно руският "Краснодар" отмени контролата си със "сините". Мачът по програма трябваше да се състои на 17 януари.

Бе предвидено това да е втората проверка на тима на Станимир Стоилов на лагера в Дубай, след като "Левски" започна с победа с 2:1 срещу местния "Ал Насър".

"По решение на новия треньорски щаб бяха направени промени в графика на мачовете на "Краснодар" на първия тренировъчен лагер. Мачът с "Левски" няма да се състои, останалите ще бъдат обявени по-късно", написаха от руския клуб.

Новият треньор на "Краснодар" е сърбинът Владимир Ивич, който бе назначен на 4 януари. Все още не е ясно дали "Левски" ще има друг противник за тази дата, или контролите ще останат с една по-малко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене