Бивш атакува Шакира

Шакира

Жерар Пике отвръща на удара, подкара евтина кола

Раздялата между бившия вече футболист на "Барселона" Жерар Пике и певицата Шакира вече месеци наред е най-актуалната клюка и не спира да вади нови и нови подробности. Сега на дневен ред излиза някогашният годеник на колумбийката Антонио де ла Руа.

Син на бивш аржентински президент, Антонио прекара 12 години от живота си заедно с Шакира, на която бе и импресарио. До момента, в който не разбра, че тя му изневерява именно с Пике. Но сега, както изглежда, старата любов се завръща. Според аржентинския журналист Гонсало Васкес Де ла Руа все още е ядосан и не може да забрави, че Шакира му изневери с Пике и затова се наложи да прекратят връзката си. Но вече следи ежедневието на певицата, в която не е спирал да е влюбен и която и до днес продължава да бъде любовта на живота му. Всъщност тръпката в сърцето на аржентинеца се разгоряла отново, когато станало ясно, че Шакира и Пике се разделят и той започнал да я следва в социалните мрежи, а тя да отговаря на коментарите му. Според информацията Антонио иска двамата да имат втори шанс.
В същото време самият Пике наистина се появи със заводско "Рено Клио" на базата на проекта си "Кинг Лийг" в Барселона, но явно с желание да осмее Шакира. Певицата преди дни пусна своя песен с рапъра Бизаррап, в която осмива бащата на децата й, напада го остро и буквално му се подиграва. В текста на парчето между другото се пее как авторката струва повече от "две на по 22" и как кой е продал поръчковото си "Ферари", за да го замени с обикновена кола, намеквайки за раздялата си с нея и за новото му гадже. Вместо да се обиди, Жерар наистина подкара бюджетното возило и позира с усмивка до него.



  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене