Аби Кланси мечтае за секс с викинг

Аби иска разнообразие в секса

Аби Кланси си мечтае за секс с викинг! Красавицата говори открито за еротичните си фантазии заедно със своя съпруг - бившият английски национал Питър Крауч. Семейството има четири деца и изобщо не се притеснява да говори за сексуалния си живот. Аби признава, че обича да гледа сериал с викинги и се възбужда от яките мъжаги. Красавицата дори предлага на Крауч да се облече като здрав скандинавец, но двамата се опасяват сексуалната игра да не се превърне в пародия. Бившият нападател на "Ливърпул" е известен с хилавото си тяло и ръст от над 2 метра, така че трудно може да се превъплъти в ролята на викинг.

"Ти си най-малко ревнивият човек и това ме прави толкова ядосана - казва моделът на съпруга си. - Единственият път, когато си ревнувал, беше, когато гледах онова нещо с викингите. Те просто са много готини."

Крауч и Аби са заедно от дълги години, но постоянно опитват да разнообразяват връзката си. Наскоро двамата се ожениха за втори път на плаж на Малдивите. Бившият футболист и красавицата спретнаха купон заедно с четирите си деца и близки приятели. Аби отново изглеждаше зашеметяващо, а Крауч се появи бос на церемонията.

Крауч се смее на мераците на жена си
Крауч се смее на мераците на жена си
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Събират 80 000 предмета в музей на Дейвид Бауи в Лондон
Царският внук Белтран - братът на княз Борис, навършва днес 24 години
Бела Хадид празнува 5 месеца трезвеност след борба с алкохолна зависимост
Вижте кои са 5-те правила в дома на Мадона (Снимка)
Наркотици може да отнемат US визата на принц Хари
"

Напишете дума/думи за търсене