Щерката на Макъл Оуен тръгна с рапър

Джема има нов мъж до себе си

Дъщерята на футболната легенда Майкъл Оуен - Джема, бързо намери заместник на бившето си гадже Лука Биш. Красавицата се раздели с него преди около месец.

Наследничката на бившия нападател смени риалити звездата с рапър. "Сън" разкрива, че новото й гадже е сензацията Бъгзи Малоун. Истинското име на новия й любим е Арън Дейвис. Рапърът е с 13 години по-възрастен от Джема. 

Бъгзи е с 13 години по-възрастен от Джема
Бъгзи е с 13 години по-възрастен от Джема

"Джема и Арън се насладиха на няколко срещи през последните седмици - разкри източник на таблоида. - Те казаха на най-близките си приятели, че се срещат и изглеждат наистина щастливи заедно. Джема и Арън засега пазят връзката си далеч от общественото внимание, защото е едва в началото. Той наистина си пада по нея и даде да се разбере как се чувства. Всичко е много ново и вълнуващо и за двамата, но те не искат да прибързват."

Преди месец Джема изненадващо пусна съобщение, че се е разделила с Лука. Връзката на двамата започна по време на участието им в риалити предаването "Островът на любовта" миналата година. Оуен описа раздялата като предизвикателство, но не пожела да разкрие какво е довело до нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене