Бившата на Тоти се показа с новия

Илари бързо смени Тоти
Сними: Инстаграм

Двойката си подари романтичен уикенд в Париж

Илари Блази призна за новия мъж до себе си. Бившата съпруга на футболната легенда Франческо Тоти за първи път се показа публично с предприемача Бастиан Мюлер.

Красавицата публикува кадри в социалните мрежи, в които се натиска с новото си гадже. Двойката изкара романтичен уикенд в столицата на любовта Париж. На снимките се вижда как Бастиан гали краката на телевизионната водеща, а после двамата сядат на вечеря. Илари показа и кадри от спалнята в хотела, в която са настанени.

За връзката на доскорошната футболна съпруга с германския предприемач се заговори през ноември миналата година. Тогава двойката бе спипана заедно в Швейцария. За Бастиан не се знае много, освен че е наследник на строители и има не по-малко финансови възможности от Тоти.

От своя страна легендата на "Рома" също има нова приятелка, която се казва Ноеми Боки. 34-годишната дама е прясно разведена с бившия си съпруг Мауро Каучи, който я определи като златотърсачка. Според слуховете тя вече е сгодена за Тоти, който й е подарил красив и много скъп пръстен.

Бастиан гали красивите крака на Блази
Бастиан гали красивите крака на Блази

"Когото и да избере след мен, той няма да може да се мери с преживяното от нас, защото я обичах повече от всичко - казва изоставеният съпруг. - Водех войни заради нея, карах се с цялото си семейство. Предупреждаваха ме да внимавам, че това не е правилният начин. Бях поставен в изолация, защото колкото по-самотен бях, бях толкова по-силен за манипулиране. Съпругата ми и аз бяхме увлечени в безразсъдно преследване на щастие, което бе разбирано като необуздано придобиване на материални блага и докато те ставаха повече, все повече намаляваха човешките ни качества. Най-важно за жена ми беше да отидем на ексклузивни събития, да има тази чанта, този пръстен. Тя забрави миналото си и винаги е знаела перфектно какво иска и как да го получи това, което иска. Прави го, изпълвайки всяка възможност, пренебрегвайки всичко - връзки, чувства, семейство, само и само да постигне целите си. Сигурни ли сте, че е завършила това, което твърди, че е дизайнер на букети, че е от Северен Рим и идва от богата фамилия? Видях снимки на пръстена, който Тоти уж е дал на Ноеми. Странното е, че от милион бижутери в света този пръстен идва от същия магазин, от който й купих годежния пръстен."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене