Остри критики към Кайли Дженър, появи се в Париж с лъвска глава върху роклята си (Снимки)

Кайли Дженър КАДЪР: Инстаграм/kylie.brasill

Кайли Дженър може би се харесва с огромна лъвска глава, прикрепена към роклята ѝ, но тоалетът разочарова много от феновете ѝ, които се почувствали "зле от модното ѝ решение", пише "Daily Mirror".

Тя беше заснета да напуска звездното шоу на "Schiaparelli" по време на Седмицата на модата в Париж - и се усмихваше, докато носеше този много необичаен аксесоар.

Минувачите очевидно бяха озадачени, докато тя слизаше по стълбите с фалшивото животно, пришито към черната ѝ рокля, прилепнала по фигурата ѝ. Тя е публикува пост в Инстаграм, който озаглави "Красавицата и звяра".

Но мнозина в социалните медии не са впечатлени, а "обезпокоени", отбелязвайки, че това не е оригинално фешън решение, а абсурд. 

"Толкова е тъжно да видя знаменитости в такава платформа да нормализират жестокостта към животните". Друг се обади: "Може да не е истинска глава, но все пак не изглежда правилно да носиш такова нещо, ако си любител на животните", така потребител коментира визията ѝ.

"Възхваляването на лова на животни не е редно", написа друг потребител.

Кайли Дженър беше допълнила визията си със златни обувки и носеше чанта от змийска кожа по време на странното "дефиле", за което я критикуваха във Франция, пише dir

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене