В Африка искат черен печат за Мадона, обвиниха я в трафик и експлоатация на деца

Мадона Снимка: Инстаграм

Новината засенчи информацията за предстоящото турне на звездата

Американската суперзвезда Мадона да не може да посещава Африка. Това поиска Световната федерация на Етиопия (EWF), която обвини поп легендата в участие в трафик на хора и сексуална експлоатация на африкански деца. Новината бързо набра скорост в туитър и се превърна в тренд, който засенчи предстоящото турне на певицата - The Celebration Tour.

Според EWF, която се застъпва за промени в законите, които вредят по някакъв начин на чернокожите хора, има редица проблеми с осиновяването на четирите деца на Мадона от малавийски произход - Дейвид Банда, Мърси Джеймс и близначките Естер и Стела.

EWF поиска от президента на Малави Лазар Чеквара да разследва хуманитарната организация на поп изпълнителката Raising Malawi, която предлага здравни и образователни дейности. Тя осигурява и подкрепа на сираци и деца в неравностойно положение.

EWF иска още на певицата и нейните сътрудници да им бъде забранено да влизат в Африка, както и да им бъде отказан достъп до африкански деца, докато не приключи разследването за “трафик, секс експлоатация, сексуално робство, отмяна на осиновяване, заплаха от принуда, измама, заблуда и злоупотреба с власт или уязвимост”.

В петицията си EWF цитира книгата на Мадона “Секс” от 1992 г. като източник на тяхното притеснение. Според тях книгата съдържа съдържание за възрастни, като порнография, зоофилия, садомазохизъм и препратки към ЛГБТ.

От проучвания става ясно, че хомосексуалността е незаконна в Малави. EWF заявява, че в книгата “Секс”

гей порнозвезди са снимани по порнографски начин с Мадона

Те са извършвали вулгарни действия с представители на същия пол, което е трябвало да бъде споменато през 2006 г., когато певицата води дело за осиновяване в Малави.

Етиопската организация продължава с нападките, като твърди, че поп иконата е отворила сиропиталището си Raising Malawi, “за да провежда социални експерименти върху уязвими африкански деца в Малави”. EWF се позовават на съдържаните в книгата “материали с детска порнография, религиозна иконография и други вулгарни медии”.

Според организацията Мадона е използвала осиновения си син Дейвид Банда “за сексуална експлоатация и социални експерименти”. Това се случва, след като се появяват снимки на Банда с женско облекло, аксесоари и козметика. В Африка също така обвиняват Йохан, биологичния баща на Банда, че е дистанциран родител.

Йохан е бил скептично настроен към това Мадона да бъде родител на детето му след развода ѝ с Гай Ричи. Певицата обаче му обещала, че ще осигури добро образование на сина му и ще му позволи да се върне у дома, за да живее с него, но до това не се стига.

Мадона осиновява и Мърси Джеймс след съдебна битка. Междувременно семейството ѝ е искало тя да посещава страната на всеки две години. Според бабата на Мърси тя е била в сиропиталище само докато имунната ѝ система укрепне, пишат африкански медии.

След като се съгласила да осигури на Естер и Стела подходящо образование и впоследствие да ги върне на биологичния им баща Адам Мвале, певицата получава и разрешение да осинови двете близначки. Така от етиопската организация смятат, че тя играе роля на приемна майка, но се стига до окончателно осиновяване.

Етиопската организация също така недоволства и от правителството на Малави, че не е “направило пълна социална проверка на осиновителя”, и имат основание да смятат, че Мадона “използва тези деца като социален експеримент в отговор на силния натиск на ЛГБТ общността за содомия в Америка”.

Същевременно Кралицата на попа разказва за трудностите на майчинството в едно от последните издания на “Венити феър”. Самата Мадона расте без майка си, която умира, когато тя е само на 5 г. По думите ѝ: “Да израснеш с майка като мен, е предизвикателство”.

Звездата заявява, че все още се бори с това да е майка и да върши работата си като такава, защото според нея

отглеждането на деца е произведение на изкуството

“Никой не ти дава наръчник. Трябва да се учиш от грешките. Това е професия, която изисква много време, а е изтощителна, защото никога няма почивка”.

Певицата казва още, че това, което я прави най-щастлива, е да вижда как всяко едно от нейните деца открива собствената си креативност и страст с какво да се занимава. “Да ги виждам щастливи, да ги виждам как растат, как се развиват и как намират нещата, които харесват. Голяма част от моето щастие идва от тях. А също и до голяма степен от вдъхновението, което ми дават”, допълва тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене