Венета Райкова е претърпяла операция на коляното

Венета Райкова СНИМКА: Архив

Бившата водеща на предаването "Папараци" Венета Райкова сподели в социалната мрежа Инстаграм поредица от 24-часови истории, с които разкри на последователите си истината, криеща се зад нейното изчезване от медийното пространство.

От думите ѝ става ясно, че то далеч не се дължи на желанието ѝ да си даде почивка от светската суета, както посочват някои медии, а на нещо много по-сериозно. Оказва се, че Райкова е била подложена на операция.

"Беше ми поставена диагноза скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. На 15-и септември бях споделила за проблемите, които имам с лявото ми коляно. Тогава посетих болница, в която ми поставиха грешна диагноза. Няма значение, няма да обвиняваме здравните заведения. И тогава, и сега, бях в една частна клиника - уточнявам, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала", започва разказа си Венета.

"Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. В момента имам болки, но важното е, че направих първите крачки след интервенцията", разкрива тя.

"Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, на явно всичко е възможно. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, само че не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято, докато от септември нещата не се влошиха. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първият ден от новата 2023 г. посетих нов лекар-ортопед, който веднага ми назначи ЯМР, какъвто не ми беше направен преди това. От мен се искаше да бъда в 8 часа сутринта в болницата. Направиха ми много изследвания, бяха много мили. Трябваше да бъда с къси панталонки за операцията и без лак на ноктите на краката и ръцете, сигурно заради упойката", завършва някогашната участничка в риалити предаването "VIP Brother", след което сподели изображение, посветено на своя син.

"Това стори е специално за Патрик. Маме, знаеш защо поръчах тази пица... тя си е нашата. Ето това ми е наградата... тази пица. Патрик знае защо...", споделя Райкова, цитирана от Дир.бг.

Няколко часа след емоционалния си пост обаче тя показа на своите почитатели, че тежката ситуация, през която е преминала, не е в състояние да сломи нейния дух. Така вместо да остави всичко останало настрана, за да се отдаде на покой, съсредоточавайки се изцяло върху възстановяването си, Венета се посвети на работа, съставяйки нов бизнес план за обозримото бъдеще.

"На 20 януари взех важно професионално решение - прекратих отношенията си с издателството, което издаваше книгите ми. Писмено съм ги уведомила, че нямат право да продават и разпространяват моя труд. Затова книгите ми ще започват да се изтеглят от книжарниците и ще липсват за месец-два! Но не бързайте да обогатявате колекциите си от мои творби, защото след 12 дни ще свалят конците от операцията на коляното ми и ще започна срещи с други издателства, или ще основа мое собствено такова. И познатите ви мои заглавия, но с нови корици и редакции отново ще бъдат по книжарниците, заедно с новите ми романи!", обяви тя в своя Инстаграм профил.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене