Нина Добрев се снима с пингвини, феновете й я нарекоха "егоистка"

Нина Добрев Снимка: Facebook/Nina Dobrev

Нина Добрев повече от седмица шета из Антарктида. Там тя се спуска от хеликоптер със сноуборд в компанията на любимия си Шон Уайт, професионален американски сноубордист, и олимпийски шампион. Придружават ги и приятели, и всички заедно се любуват на хубостите на континента. Снимката с пингвини, която обаче пусна в Инстаграм с думите, че ако не си облечен в смокинг като тях, не можеш да си й приятел, предизвика доста язвителни коментари.

"Пътуването до места като това, само защото можеш, е чисто егоистично", отбелязват някои и допълват че така се спомага за загубването на биоразнообразието, и глобалното затопляне - все човешки грешки. 

"Надявам се, че сте доволни от приноса си към стопяването на Антарктида", пише друг по повод на това, че континента е обърнат на туристическа атракция и че това не е цирк, само и само да си правиш снимки от екзотични места. "Пука ли ви за глобалното затопляне, явно не", пише трети последовател. "Моля, бъдете по-съвестна при следващото си пътуване. Да подтикваш хората да "посетят" това място е просто безотговорно", смятат четвърти. 

Някои я защитават с думите, че им допада, че актрисата пътува по света и споделя приключенията си и че явно и 100-те хиляди души, които също са посетили Антарктика за година, също трябва да бъдат порицани. "Откога е лошо да се снимаш с пингвини, не е като да си им опрял пистолет до главата", пише подкрепяща я дама. Публикацията на Добрев е харесана от повече от половин милион души, предаде dir.bg.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"

Напишете дума/думи за търсене