Саша Илич скача здраво на "червените"

Саша Илич участва активно в тренировките
Снимка cska.bg

Саша Илич скача здраво на футболистите на ЦСКА по време на подготвителния лагер в турския курорт Белек. Наставникът на "червените" участва в почти всички тренировки на отбора и взима респекта на далеч по-младите от него играчи. 44-годишният Илич е в отлична физическа форма и показва невероятен хъс в тренировките, с който дава пример на футболистите си как трябва да се се борят във всеки един мач. Илич се раздава до последно в популярната игра "квадрат", при която двама футболисти са в центъра и гонят топката, която си подават играчи, застанали в кръг около тях, които нямат право да докосват кълбото повече от веднъж. Сърбинът понякога действа на ръба на грубостта и често играчите си патят от шпагатите му. Илич е майстор и в игрите джитбол и малки вратички, където неговият отбор почти винаги е победител. Легендата на "Партизан" спечели за кратко респекта на всички в ЦСКА и е изключително близък с играчите, но когато трябва, е достатъчно строг с тях.

В момента колективът в ЦСКА е много добър, а методите на Илич се възприемат от всички. Наскоро сърбинът взе интересно решение за допълнително сплотяване на отбора. Треньорът нареди опитните играчи да спят в една стая с по-младите и новобранците, които трябва да се учат от тях.

Същевременно в ЦСКА се задава Общо събрание на акционерите. Покана получават 41 човека, включително и Христо Стоичков, който държи 20 000 акции (20%) и е третият най-голям акционер. Най-много дялове в момента държат Гриша Ганчев и Юлиян Инджов (38 100). Събранието е планирано за 11 февруари и на него се очакват сериозни промени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене