Благотворителна инициатива за кикбоксьора Николай Чолаков в Шумен!

Предай добро за Ники!

Днес в Шумен ще се състои благотворителна изява, в която се включват спортните клубове по ММА, КИКБОКС, СК „Стимул” и Pro EMS Zone, Стоян Копривленски, Благой Найденов, рапърът FYRE и DJ THEO, DJ GEORGE и DJ Теddy Georgo.

Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб „СТИМУЛ” и Pro EMS Zone в Шумен организират благотворителна тренировка и концерт под надслов „Предай добро за Ники“. Тази инициатива е част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици, днес, Ники има шанс да отново да проходи. За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организират настоящата инициатива за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков.

Събитието ще се състои на 29.01.2023 г. (неделя), от 15:00 часа в зала „Арена Шумен”, където спортни демонстрации ще направят най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов - световен и олимпийски шампион по бокс за младежи. Участие в благотворителната кауза ще вземат и изпълнителите - любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието са най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE, ансамбълът за народни песни и танци „Луди Млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова. Очакваме ви в „Арена Шумен”, за да помогнем на Ники!

Вход свободен!

Можете да подпомогнете инициативата!

Банкова сметка:

Банка ОББ - клон град Шумен

BIG: UBBSBGSF

IBAN: BG83UBBS80021031519850

Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Благотворителната изява ще се излъчва на ЖИВО /Live/ от „Арена Шумен” на фейсбук страницата „Предай Добро За Ники”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какви жени не харесват богатите мъже
Тоалети, подходящи за балеринки
9 странности, които причинява любовта
Златни правила на офисното хранене
Първа помощ след обезкосмяване

Напишете дума/думи за търсене