"Комедия за тенори" за първи път на българска сцена с Асен Блатечки и Калин Врачански

"Комедия за тенори" за първи път на българска сцена с Асен Блатечки и Калин Врачански.

Асен Блатечки и Калин Врачански участват в най-новия спектакъл на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград - „Комедия за тенори“.

Звезден екип и дългоочаквана премиера е подготвил благоевградският театър на 4 и 5 февруари. За първи път на българска сцена зрителите ще могат да се насладят на бродуейската „Комедия за тенори“ от Кен Лудвиг.

Действието отвежда зрителите в Париж през 30-те години на миналия век – една хотелска стая, четирима тенори, две съпруги и няколко часа преди зрелищното шоу на вечерта. Калин Врачански и Асен Блатечки влизат в образите на италианската суперзвезда Тито Мерели и продуцента Хенри Сондърс. В актьорския състав са имената и на Гринго-Богдан Григоров, Йордан Ангелов, Ива Кънева, Гергана Цакова и Мариана Бонева, които са добре познати на благоевградската публика от други спектакли в репертоарната програма на театъра. Зрителите могат да се подготвят за едно шумно и забавно приключение, изпълнено с комични ситуации и романтика.

Режисьор на постановката е Асен Блатечки, който заедно със сценографа Анелия Райкова и композитора Христо Намлиев, през последните месеци изграждаха спектакъла.

Малко след премиерата започва и гостуването на спектакъла в много градове из България, някои сред които са Разград, Габрово, Враца, Стара Загора, Плевен и други.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Събират 80 000 предмета в музей на Дейвид Бауи в Лондон
Царският внук Белтран - братът на княз Борис, навършва днес 24 години
Бела Хадид празнува 5 месеца трезвеност след борба с алкохолна зависимост
Вижте кои са 5-те правила в дома на Мадона (Снимка)
Наркотици може да отнемат US визата на принц Хари
"

Напишете дума/думи за търсене