Кейт Мидълтън: Обръщайте повече внимание на децата си

Кейт Мидълтън КАДЪР: Туитър/@UGLE_GrandLodge

Британците трябва да обръщат повече внимание на потребностите, които имат децата на възраст под пет години за развитието си, призова в отворено писмо Кейт, съпругата на престолонаследника принц Уилям, цитирано от Ройтерс.

Принцесата на Уелс, каквато е официална ѝ титла, превърна проблема в една от основните си каузи. Преди две години тя създаде център, за да насочи вниманието към значимостта на първите пет години от живота.

"Това е време, в което полагаме основите за цял живот. Когато се научим да разбираме себе си, разбираме другите и разбираме света, в който живеем", пише Кейт, която по-рано тази седмица се срещна с експерти, които са готови предоставят съвети и подкрепа на центъра.

"Но като общество в момента отделяме много повече от времето и енергията си в по-късен етап от живота. Напълно съм убедена, че дългосрочната ни кампания ще промени това".

Принцесата на Уелс каза, че към нея ще се присъединят също "добре познати лица от сферата на музиката, спорта и телевизията", за да подчертаят изключителното значение на ранното детство, предаде БТА.

Британските кралски особи бяха в центъра на вниманието в последните два месеца след обвиненията, които принц Хари, по-малкият син на крал Чарлз Трети и съпругата му Меган публично отправиха към фамилията.

Кралският двор засега не реагира на изказванията на херцозите на Съсекс, а членовете му са се съсредоточили върху изпълнението на ангажиментите си, отбелязва Ройтерс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене