Хари Стайлс ще пее на наградите "Грами"

Хари Стайлс КАДЪР: Инстаграм/harrystyles

Певецът Хари Стайлс ще се представи със свое изпълнение на предстоящата 65-а церемония за наградите "Грами", съобщи "Варайъти".

Двадесет и осем годишният британски певец се присъединява към оповестените по-рано изпълнители Бед Бъни, Мери Джей Блайдж, Бранди Карлайл, Люк Кумс, Стив Лейси, Лизо, Ким Петрас и Сам Смит.

Само три вечери преди връчването на наградите "Грами" Хари Стайлс приключва продължилата месеци северноамериканска част от турнето си "Love on Tour" в Палм Спрингс, Калифорния. След по-малко от три седмици изпълнителят ще поднови концертната си обиколка в Пърт, Австралия.

Церемонията за наградите "Грами" на 5 февруари ще бъде предавана от телевизия Си Би Ес. Водещ на шоуто за трети път ще бъде комикът Тревър Ноа.

Певицата Бионсе е с най-много номинации за водещите музикални отличия - девет, следвана от рапъра Кендрик Ламар с осем и Адел и Бранди Карлайл с по седем, предаде БТА.

Хари Стайлс е с четири номинации, колкото имат и Фючър, диджей Калед и Ранди Мерил. Британецът е сред номинираните в три от четирите водещи категории - за албум, запис и песен на годината, заедно с Бионсе, Адел, Лизо и Кендрик Ламар.

Тази година церемонията за наградите "Грами" се завръща в Лос Анджелис, след като миналата година беше организирана в Лас Вегас заради коронавирусната пандемия и увеличаващите се случаи на зараза с варианта Омикрон.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене