Марк Антъни се ожени за моделката Надя Ферейра

Марк Антъни и Надя Ферейра КАДЪР: Туитър/@BonettSol

Певецът Марк Антъни и парагвайският модел Надя Ферейра вече са официално женени. Двойката си каза "да" в присъствието на куп знаменитости в Музея на изкуствата "Перес" (Маями), съобщи светското издание Hola!. Това е четвърти брак за 54-годишния Антъни, който връчи годежен пръстен на 23-годишната финалистка на Мис Вселена 2021 през май миналата година.

На дългоочакваната сватба присъстваха впечатляващ брой знаменитости, сред които Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда, Луис Фонси и дори президентите на някои латиноамерикански държави.

Според изданието Ферейра е била с великолепна сватбена рокля на Galia Lahav, а младоженецът с костюм на Christian Dior. За специалния си ден Надя избрала дизайн с романтично излъчване, красива дантела и дълъг шлейф.

"Финалистката на "Мис Вселена 2021" се превърна в приказна принцеса, приковавайки погледите на всички присъстващи, особено на съпруга си", пише Hola!.

Карлос Слим (един от най-богатите мексикански бизнесмени) и футболната легенда Дейвид Бекъм си поделиха ролята на шафери. Роденият в Ню Йорк салса певец предпочете до него да застанат двама от най-добрите му приятели, с които е близък от години.

Две от шестте деца на Антъни уважиха сватбата на баща си. Това са синовете му Кристиан и Райън от брака с актрисата Даянара Торес, пише OFFNews.

Надя Ферейра е четвъртата мисис Антъни след Даянара Торес, Дженифър Лопес и Шанън Де Лима.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене